Maj 24, 2025, 07:53:28
Witamy,
Go¶ć
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci
: SMF - Just Installed!
Painkiller
Wolna strefa
¦wiat gier
(Moderator:
CCCP
)
Dreamkiller - pierwsze wrażenia z gry.
Strony: [
1
]
2
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
W±tek: Dreamkiller - pierwsze wrażenia z gry. (Przeczytany 10505 razy)
pa1ner
Potępieniec
Wiadomo¶ci: 229
Dreamkiller - pierwsze wrażenia z gry.
«
:
Lipiec 10, 2010, 08:58:44 »
Udało mi się zagrać w Dreamkillera, strzelanke zrobion± przez ludzi od painkillera overdose. Wypowiadam się na podstawie pierwszego poziomu.
Gdy wł±czyłem grę pierwsz± rzecz± która mi się rzuciła w oczy to całkiem ładne płomienie i wybuchy. Id±c dalej było tylko lepiej, poziomy z rozmachem, fajne potwory. Potwory , wła¶nie tutaj jest największe podobieństwo do painkillera, słowem dużo i efektowanie. Jest to odmóżdzaj±ca rozwałka w stylu painkillera. Czułem się jak w domu wbiegaj±c z rakietnic± rado¶nie w kolejne tlumy przeciwników. Wprawdzie s± jakies inne bronie (na razie dwie) ale żaden tam pstryczek elektryczek ani minigun nie wynagrodzi efektywno¶ci rakiet. Patrz±c pod poziomem fabularnym nie jest Ľle , jest lepiej niz w painkillerze. Tutaj jak to nazwala główna bohaterka wcielamy się w "last guardian of my mind". Słowem wcielamy sie w dziewczynkę która co noc ¶ni o koszmarach, po jakim¶ czasie odkrywa, że może z nimi walczyć. A dobrze wiemy, że to dzieciecięce fantazje s± najstraszniejsze. =P Warto wspomniec o zbieractwie, gdy mamy mało hp z potwór lec± wła¶nie te wypragnione hp'ki. Jest tu co¶ na styl morphowania z pk, po zabiciu odpowiedniej ilosci przeciwników obraz robi się czarno biały a przeciwnicy czerwoni. Muzyka wprawdzie jaka¶ jest ale wogle nie wylapałem jaka, bardziej bylem zajęty zerkaniem na hp. =)
Je¶li jeste¶ znudzony przechodzeniem po raz kolejny painkillera? Szukasz czego¶ nowego warto zaintersować sie gr±. Gdy zobaczysz t± grę na półce sklepowej w jakie¶ taniej seri,
bierz bez zastanowienia
, jest to moja subiektywna ocena która oparłem na jednym poziomie z gry.
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon
Wiadomo¶ci: 836
Painkiller
HV <=> HighVoltage
Odp: Dreamkiller - pierwsze wrażenia z gry.
«
Odpowiedz #1 :
Lipiec 10, 2010, 10:29:39 »
Cytat: pa1ner Lipiec 10, 2010, 08:58:44
Gdy zobaczysz t± grę na półce sklepowej w jakie¶ taniej seri,
bierz bez zastanowienia
No ja jestem pewny, że bym był zadowolony i już od dawna mam postanowione, że jak zobaczę to gdzie¶ w sklepie jakim¶ to kupuję. Zapodam też własne wrażenia
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Wiadomo¶ci: 859
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #2 :
Lipiec 10, 2010, 10:49:37 »
Steamowy pirat nie działał a inaczej ujmuj±c gra w ogóle na 70% komputerów nie działa bo nie ma współpracy z kartami graficznymi w tym z moj±. Kolega który pobierał te klonidło też nie dał rady odpalić.
http://worldoftanks.eu/
pa1ner
Potępieniec
«
Odpowiedz #3 :
Lipiec 10, 2010, 12:35:42 »
kupuje sie orginalne gry panie adminie... Wtedy wszystko dziala
alcatraz10
Potępieniec
Wiadomo¶ci: 103
«
Odpowiedz #4 :
Lipiec 10, 2010, 12:58:15 »
typowa cięta riposta
Po twoim opisie pa1ner mam ochotę w ni± zagrać
niedługo pojadę do empiku i jak j± znajdę na półce to od razu j± biorę
pa1ner
Potępieniec
«
Odpowiedz #5 :
Lipiec 10, 2010, 01:54:20 »
Z tym moze byc problem bo gra nie jest dostepna w polskich sklepach. Poki co jest tylko dostepna w sieciowej dystrybucji steam za niemale pieniadze 20,99$. Najrosadniej bedzie poczekac na jakiegos polskiego wydawce ktory zainteresuje sie gra.
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #6 :
Lipiec 10, 2010, 03:06:00 »
Nie będzie wydawcy tego w Polsce... za długi czas już min±ł chyba ze w jakiejs edycji typu "zasrane odgrzewane kotlety". Ps: Nie będę kupował oryginału puki nie będę wiedział czy mi będzie działać czy nie, jak na razie pirat stwierdził iż karta grafiki mu nie odpowiada. Dla tego szukam innej wersji.
pa1ner
Potępieniec
«
Odpowiedz #7 :
Lipiec 10, 2010, 04:06:32 »
Wiekszej glupoty jeszcze nie slyszlalem, nawet od Ciebie. To jest uzasadnienie piractwa? =)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #8 :
Lipiec 10, 2010, 05:15:29 »
Emm TAK. Jeżeli mam mieć grę która nie chce i¶ć na moim kompie tylko dla tego że muszę mieć innej firmy kratę graficzn± to wole ukra¶ć niż kupić za te 20 dolców... i gapić się na pudełko... bo nic innego nie zostanie. Lepiej sprawdzić z pirata najpierw czy to w ogóle bł±d gry czy moja karta grafiki... przecie te cioty nie przyjm± gry z powrotem. Nawet kumpel się zdziwił czemu to cholerstwo nie działa. Pewien team chc±cy zrobić polonizacje też pierdolnęło ten produkt o ¶cianę bo nic nie mogli zrobić.
pa1ner
Potępieniec
«
Odpowiedz #9 :
Lipiec 10, 2010, 05:31:12 »
czuje sie jak smuggler z redakcji cda rozmawiajacy z czlowiekiem ktory wogle nie zna zycia, a nie z adminem. A ten Twoj wyimaginwany przyjaciel... : D Pozdro dla niego. Dobrze ze jest tutaj choc jeden admin ktory wie jaki na nim spoczywa obowiazek =)
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2010, 05:39:53 wysłane przez pa1ner
»
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #10 :
Lipiec 10, 2010, 07:14:09 »
Znalazł się admin... proszę bardzo kupuj oryginałkę która nie działa na 70% kompach i akurat trafi na twój... ja już raz kupiłem chałę za wygórowana cenę jakim bym Resurrection i na razie mi starczy. Oryginałki kupuje jeżeli s± warte tej ceny np DOW. I tu nie żałuje 120 b±dĽ 70 zeli. Ale nie za kopie PK w dodatku tak zryt± że projektanci nie zauważyli że gra powinna działać na wszystkich kartach grafiki powyżej okre¶lonej możliwo¶ci a nie kilku wytyczonych. Jakim innym cudem kurde mi i wielu innym ta gra pyszczyła że bl±d karty graficznej? To jest jedna z tych naj¶mieszniejszych wpadek twórców gier jakie znam. Na takiej karcie grafy robili grę i tylko na takiej gra działa... xD. No cóż... ale lepsza gra od resurrection... o 2 noty.
alcatraz10
Potępieniec
Wiadomo¶ci: 103
«
Odpowiedz #11 :
Lipiec 10, 2010, 07:43:23 »
nawet je¶li gra nie będzie działać a wydam na ni± kase to zostawiem j± na półce i będzie leżeć aż do czasu kiedy będę miał lepszego nowszego kompa i wtedy w ni± zagram
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #12 :
Lipiec 11, 2010, 10:29:11 »
Stary tu nie chodzi o lepszego kompa
Twórcy gry zapomnieli ja wykalibrować i przystosować to wszystkich innych sprzętów niż na którym była tworzona
pa1ner
Potępieniec
«
Odpowiedz #13 :
Lipiec 11, 2010, 11:21:14 »
Paindemonium nie stac Cie na 20 dolarow, rozumiem ale czy musisz o tym mowic? Oceniasz gre po piracie to hf idz na inny temat zalic sie jakie zycie jest do dupy... Prosze? Przestan ten offtop robic!. Co do jakiegos kalibrowania kompa, KAZDA gra przechodzi beta testy zeby dostac PEGI? Dziekuje
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 11:24:10 wysłane przez pa1ner
»
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
«
Odpowiedz #14 :
Lipiec 11, 2010, 11:55:33 »
Jaki offtop? Stać mnie ale nie wydaje kasy na gnioty od tak. Od zarania dziejów pobieram pirata jak jaka¶ gra ale to naprawdę mnie zainteresuje i po tym dopiero kupuje oryginał. Tak było z PKR, z DOW i Dreamkillerem, który niestety nie odpalił z informacj± iż mam do dupy kartę graficzn±. Piratów mam tyle ile palców na jednej ręce. Wszystkie oryginałki to CDA, i nie wypadaj mi tu z akcjami typu admin, bo mam swoje powody by ocenić tę grę tak a nie inaczej... to gniot ale lepszy od PKR. No i cud że nie oskarżono o plagiat bo widziałem na screenach kilka identycznych potworów z PK. :] Podobno tylko rakietnic± się gra bo jest system broni niezbalansowany... hmmm
http://www.xbox-gamer.net/screens/2324_54651_Dreamkiller.jpg
http://img.neoseeker.com/v_concept_art.php?caid=4670
Nie wiem jak wy ale własnie ta bestia mnie zastanawia.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 04:07:50 wysłane przez Paindemonium
»
Strony: [
1
]
2
Drukuj
« poprzedni
następny »
Painkiller