Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 03:48:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Painkiller: Redemption - Beta już niedługo  (Przeczytany 4364 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Lipiec 18, 2010, 06:19:56 ť

Już od następnego tygodnia będzie można oczekiwać wersji Beta Painkiller: Redepmtion, problem w tym iż wciąż trwają rozmowy z JoWooD, który wyda swoja decyzje po tym jak zobaczy i oceni postępy pracy, tak więc beta testy będą zamknięte. By mieć możliwość zagrania i testowania modyfikacji, należy uzyskać pozwolenie od Eggtooha do którego należy pisać na maila: zoolman1987@googlemail.com, albo ode mnie, w tym przypadku wszelkie informacje są podane na stronie w kontaktach. Powodem takiej decyzji jest dostosowanie się do panujących aktualnie warunków podczas rozmów z JoWooD, który jest właścicielem praw autorskich. Póki nie będzie podjęta decyzja, nie chcemy naruszać żadnych praw autorskich, rozpowszechniając grę.

Beta ma też na celu wyłapanie większych i mniejszych usterek przez graczy oraz miejmy nadzieje, zachęci JoWooD, do wydania pozwolenia na udostępnienie moda oraz być może udzielenia poniekąd wsparcia technicznego, mającego na celu uporania się z nurtującymi problemami, które niezwykle ciężko usunąć ze względu na dość zbugowany silnik po ostatnim, wydanym dodatku.

W ostatnich dniach spotkałem się osobiście z głównym projektantem moda i przetestowałem jeszcze wczesną wersję bety. Aktualnie mogę powiedzieć że może być bardzo ciekawie, zwłaszcza jeżeli chodzi o Survival. Rozmowy dotyczyły głównie pomysłów i poprawek jakie zostaną wdrożone w najbliższych dniach nim prawidłowa beta będzie udostępniona. Jedyne co hamuje rozwój poprawek, jest sam silnik Painkiller: Resurrection, który niezwykle ciężko naprawić pod względem niektórych błędów.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Prace ciągle trwają i wciąż do nas dołączają osoby chętne do pomocy. Liczymy że po wyjściu bety znajdzie się ich więcej. Pozdrawiamy.

EDIT:

Ze względu na próby poprawienia ostatnich większych lub też mniejszych błędów w grze, wyjście bety zostało przesunięte o kolejny tydzień. Warto wspomnieć iż pomoc bardzo ważną w naszym projekcie, zaoferowało Homegrown (choć to jeszcze nie jest w 100% pewne) oraz Kalme znany przede wszystkim z Powermadów. Jest do punkt zwrotny w projekcie ponieważ może pomóc nam to wyeliminować większość błędów jakie posiada silnik gry Resurrection, na którym stoi modyfikacja. Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za opóźnienia.
Paindemonium
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2010, 09:59:00 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2010, 09:42:20 ť

Dlaczego moj post zniknal?

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 18, 2010, 09:43:19 ť

Czekam, czekamy.

Jestem chyba chory psychicznie, nie lubię słowa JoWood  Wow

Eggtooth
Developer
Zagubiona dusza
*

Painkiller Redemption Developer

Ť Odpowiedz #3 : Lipiec 18, 2010, 10:12:14 ť

Dlaczego moj post zniknal?

Ponieważ nie chcesz przecież brać udziału więc po co post twój?

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 19, 2010, 10:34:10 ť

Beta jest zamknięta. JoWooD i Fonogame muszą dostać swoją betę do obadania a potem gracze, którzy włożyli swoje serce w tworzenie tego moda. Na razie tylko ja i Eggtooth widzieliśmy pracę, i ja jeszcze raz powtórzę że nie ma otwartej bety bo inaczej moglibyśmy popsuć rozmowy Fonogame z JoWoodem, a tego nie chcemy. Czekamy na ich decyzję i miejmy nadzieję że wszystko się ułoży. Potem będzie trailer. Do bety zapisuje cie się tak jak napisałem w newsie. Chcecie spamować? Nie tutaj i nie w tym temacie. Możecie też zgłaszać się do bety poprzez ten temat, będziemy tworzyć listę osób itp. Chcielibyśmy wydać normalnie betę ale to gryzło by się z sytuacją i jeszcze by JoWooD zamknął by szlaban całkowicie dla tego bete będzie testować niewielkie grono znanych mi, Eggoothowi  osób oraz ci którzy włożyli coś od siebie do moda.

Eggtooth
Developer
Zagubiona dusza
*

Painkiller Redemption Developer

Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 19, 2010, 11:02:09 ť

Dlatego pa1ner odpadłeś m.in.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Lipiec 19, 2010, 12:13:28 ť

Może będzie inaczej jeżeli JoWood się zdecyduje. Póki co nie chcemy ryzykować że wyskoczą nam z nieautoryzowanym piractwem  czy coś. Tyle razy nam się upominali z prawami autorskimi że mam dość ich jęczenia .

alcatraz10
Potępieniec

Ť Odpowiedz #7 : Sierpień 07, 2010, 10:44:27 ť

hmm trailer

Jeśli chodzi o trailer to mogę wam pomóc
w końcu trailer ma być machinimowany
Juź teraz wiele umiem odkryłem używanie nowej kamery bardziej profesjonalnej

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS