et="_blank">

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #6 : Sierpień 04, 2010, 12:17:42 ť

Eliasz chciales pomocy to dostales podziekuj ladnie a nie ze Ci nie zalezy

RocK GoleM
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #7 : Kwiecień 22, 2012, 06:31:04 ť

Powiem tak: ja nigdy nie miałem z tym problemu, wystarczyło włożyć srebrną kartę tarota "zmieniasz się w demona po zebraniu 50 dusz" i wtedy wystarczy zebrać 250 dusz zamiast ponad 300. Potworów w Koloseum jest ok. 393 tak mi się wydaje ale nie sprawdzałem. Aha i pamiętaj, że nie odblokujesz karty używając kilkukrotnie karty tarota "morf w demona", bo żeby odblokować kartę, trzeba zmieniać się w demona w sposób "naturalny".

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #8 : Kwiecień 22, 2012, 09:42:49 ť

Z tego względu, że nie posiadam aktualnie Painkillera Booha na kompie, dlatego na 100% nie mogę stwierdzić przyczyny ale domyślam się jednak, że to poprostu nieprzemyślany błąd twórców. Możliwe ,że zapisali w skrypcie na odblokowanie karty by zebrać dusz hmm... 66x10= 660. Zapewne nie wzięli pod uwagę karty w której morfujemy po 50 duszach i po 10 morfach, skrypt zlicza nam 500 dusz. Wyjmij tą karte z użycia i spróbuj ponownie. Jeśli to nie pomoże to nie wiem co jest grane, aczkolwiek nie ma problemu w przerobieniu skryptu 

ChromeX
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #9 : Kwiecień 26, 2012, 11:09:49 ť

Co prawda troszke stary temat ale i tak udało mi sie już rozwiązać ten problem

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS