Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 02:54:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: overdose nie działa  (Przeczytany 3734 razy)
Domino5
Zagubiona dusza
*

Ť : Sierpień 27, 2010, 09:25:57 ť

Nie mogę uruchomić gry na nowym kompie jest napisane "It was not possible to create the directX3D rendering device, You may need to teinstal DirectX and/or update drivers for your graphics card." Nie wiem dla czego  mam windows 7 directX 11 i karte grafiki 1GB

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Sierpień 27, 2010, 09:43:24 ť

nie domyśliłeś się że chodzi o directxa ??

directx 11 jest na najnowsze gierki tj. colin mcrae dirt 2 i jakas tam jeszcze ...

czytałem że directx 11 wprowadza mocne poprawki takie jak zaokrąglanie objektów , które podejrzewam na stare gry nie działają prawidłowo.
PK jest grą opartym na starym silniku  z czasów directxa 8.1 i 9.0c , napisałeś że masz nowego kompa z win 7 , to znaczy że jest przeznaczony na nowsze gry...  powiem ci też że w Resurrection też nie pograsz , bo też jest robiona na starym silniku...
Ostatecznie uruchom program ze zgodnością Windows XP Service Pack 2  lub  3 

Domino5
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Sierpień 27, 2010, 09:45:57 ť

Ale czarna edycja mi działa

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Sierpień 27, 2010, 09:54:35 ť

Hhmmm. Wydawca pisze tak:
http://www.cdprojekt.pl/support/article/1449/2361/It_was_not_possible_to_create_the_Direct3D_rendering_device_You_may_need_to_reinstall_DirectX_and-or_update_drivers_for_your_graphic_card_

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS