width="100%" border="0" style="table-layout: fixed;">
|
|
|
|
|
|
|
Legogolas
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #1 : Kwiecień 01, 2011, 04:28:56 ť |
|
Rozsądna długość, klimat i dobry pomysł na poziom - przede wszystkim. Naprawdę nie wiem kto wpadł na pomysł stworzenia czegoś takiego jak Kompleks Atrium. Bardzo lubię klimat sakralny (?) w 1 akcie i w starym klasztorze, ale nie wiem co ma wspólnego Atrium z Kościołem - może po prostu jestem głupi. Lubię psychodeliczne poziomy ale jest ich raptem dwa i przy okazji są strasznie krótkie.
PS. Tajemniczy poziom 'Galeon' z PainEditora mógł być moim zdaniem dobry pod każdym względem, no ale twórcy musieli mieć jakiś powód żeby go usunąć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szowel
|
 |
Ť Odpowiedz #2 : Kwiecień 02, 2011, 11:17:30 ť |
|
Galeon to pewien typ okrętu , więc sądze że gdyby mieli umieścić ten poziom w grę to pewnie byłby zabójczo krótki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legogolas
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #3 : Kwiecień 02, 2011, 03:12:56 ť |
|
Niekoniecznie cały poziom musi się rozgrywać na galeonie. Wyobraź sobie zamarznięty port z przycumowanym galeonem. Coś takiego miałoby rozsądną długość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paganfire
|
 |
Ť Odpowiedz #4 : Maj 04, 2011, 07:14:13 ť |
|
Poziomy powinny trzymać klimat black edition.Powinno być jeszcze więcej satanistycznych aspektów i postaci a i więcej psychodelicznych poziomów typu wariatkowo czy sierociniec. Ostatnie wydania pokazują tylko jak można zepsuć klimat. Ilość potworów do zabicia nie może podtrzymać klimatu. People can fly powinni tworzyć poziomy.
|
|
|
|
|
|
Painkiller rules
|
|
|
|
|
RocK GoleM
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #5 : Kwiecień 24, 2012, 02:01:48 ť |
|
Poziom nie musi być długi, ale i takie mi pasują. Wystarczy, żeby było dużo potworów, sekretów i żeby ładnie wyglądała.
|
|
|
|
Ť Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2012, 02:04:19 wysłane przez RocK GoleM ť
|
|
|
|
|
|
|