Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 03:20:03 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Ressurection 1 misja problem ;(  (Przeczytany 6266 razy)
rukkar
Zagubiona dusza
*

Ť : Kwiecień 28, 2011, 12:23:42 ť

Witam!
Mam problem z 1 misja mianowicie jest tak:
Zaczynam 1 misje w takiej jakiejs swiatyni , slysze jakis glos a potem wyskakuja potwory. Po rozwaleniu ich otwieraja mi sie drzwi do takiej wielkiej "sali" z filarami. Tam znowu rozwalam potwory. Po rozwaleniu znowy slysze jakis glos kobiety. Po tym glosie pokazuje mi sie takie czerwone kolo na ziemi (save) i otwieraja mi sie drzwi do nast. pomieszczenia ... i tu jest problem poniewaz po otwarciu tych drzwi , te drzwi sa zamkniete jakas drewniana barykada. niewiem co teraz mam zrobic Smutny
Prosze o pomoc  Smutny

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Kwiecień 28, 2011, 12:46:52 ť

kolego , sprawdź tą barykadę dokładnie , po prawej stronie barykady jest takie małe przejście i trzeba się przez nie przecisnąć. Skoro po 1 checkpoincie zadajesz już pytania , to co będzie potem ? W Resurrection jest mnóstwo takich miejsc gdzie nie będziesz wiedział jak przejść. W razie wątpliwości wpisz w youtube: Painkiller Resurrection Walk through (nazwa poziomu , najlepiej po angielsku) , poszukaj podobnych wątków na forum i w ostateczności pisz nowy temat. Pozdrawiam

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS