Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 22, 2025, 10:26:59 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Jakie piwo do PAINKLLERA?  (Przeczytany 4609 razy)
Paganfire
Potępiona dusza
**

Ť : Maj 09, 2011, 07:50:02 ť

Warka rządzi. Jakie jest wasze ulubione piwo do painkillera? Piwo

Painkiller rules

Szowel
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Maj 10, 2011, 07:40:51 ť

Zacznijmy od tego , że na forum przebywają użytkownicy niepełnoletni. W ten sposób zachęcasz młodych użytkowników do spróbowania picia alkoholu podczas zwykłej rozrywki. Osobiście nie próbowałem piwa przed Painkillerem ani żadnego innego napoju , gdyż czasem ze strachu zawartość mogłaby odbić się o ekran . Ludziom o słabych nerwach odradziłbym ten pomysł , ale skoro już idziesz tym krokiem , to podkreślę , że przed Painkillerem każde piwo może być dobre 

Paganfire
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #2 : Maj 10, 2011, 01:08:27 ť

Ok. Koniec tematu.

Painkiller rules

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Maj 10, 2011, 04:13:16 ť

Każde dobre. Piwo dobrze wpływa jako środek antylagowy, gra się dzieje jakoś szybciej, nie muli Krzywy

Paganfire
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #4 : Czerwiec 22, 2011, 06:30:13 ť

Warka to taki anty lag do multiplayera  poza tym painkiller to raczej gra dla dorosłych nie dla dzieci , ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam wszystkich fanów PAINKILLERA

Painkiller rules

Szowel
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Czerwiec 22, 2011, 10:12:56 ť

Paganfire , nie zgadzam się z tobą w zupełności . Nie wiem jak twoim zdaniem , ale dla mnie Painkiller to gra komiczna a nie straszna tak z mojej perspektywy , bo zabijając potwory to chce mi się bardziej śmiać , no ale fakt były jakieś momenty strachu. Jeśli pomyślę sobię że to oteksturowany model 3d to jest już trochę inaczej

Melik_258
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #6 : Czerwiec 25, 2011, 04:50:08 ť

co do nie pełnoletnich ograniczenia sa na opakowaniach ale i tak nikt sie do nich nie stosuje "co prawda"Nie a piwo to niezgadzam sie ze kazde. niektore sa takie ze i bez grania Pisanie z nerwami  mozna je zwrocic
Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 25, 2011, 04:51:44 wysłane przez Melik_258 ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS