le="Zobacz profil Paindemonium">Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #11 : Czerwiec 21, 2011, 08:34:27 ť

Niby tak ale nadal mnie trzymają w sercu słowa Chmielarza...

http://worldoftanks.eu/

Lopez
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #12 : Lipiec 01, 2011, 09:55:47 ť

Dla mnie "Painkiller" powinien mieć co najwyżej 2 części (czyli jedynka + dodatki BooH & Overdose. Resurrection powinno w ogóle nie być), a dwójka powinna być tym, czym jest "Redemption", tylko bez Billa. Tworzyć ją powinno PCF i to na zupełnie nowym silniku graficznym, i powinno być w niej co najmniej tyle poziomów, ile liczyła jedynka plus jeszcze może jakiś ewentualny dodatek z dodatkową porcją poziomów. Powinno być dwóch bohaterów z możliwością gry w trybie cooperative (czyli np. jeden gracz grałby jako Daniel Garner, drugi jako Belial) a w trybie dla pojedynczego gracza powinien być wybór, którym bohaterem chce się grać lub  w trakcie gry można by było przełączać między bohaterami (takie coś jak w "Conflict Desert Storm"), albo tak jak w "Redemption" na jednym poziomie gramy Danielem a na drugim Belialem. A tak to zmieniali się producenci i skaszaniono tę serię, która naprawdę miała zajebisty potencjał (cóż, nie liczy się tworzenie dobrych gier, tylko kasa).

//edit
a co do niespodzianki, to pewnie jakiś kozacki mod się szykuje
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2011, 09:57:58 wysłane przez Lopez ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #13 : Lipiec 02, 2011, 11:17:42 ť

Kto powiedział ze Redemption nie będzie na nowym silniku i bez COOPa? Bedzie ale później może i niedługo.

bzarex
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #14 : Lipiec 03, 2011, 10:24:23 ť

Niby tak ale nadal mnie trzymają w sercu słowa Chmielarza...
Może te wpisy nieco złagodzą niesmak.

Strony: [1] 2
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS