Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 22, 2025, 09:16:14 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Painkiller Recurring Evil Trailer  (Przeczytany 5437 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Luty 21, 2012, 08:05:08 ť

Właśnie ukazał się trailer Painkiller Recurring Evil. Gra będzie dostępna do nabycia w dniu 29 lutego 2012 roku za £ 8,95 w serwisie GamersGate, zapewne będzie dostępna także w innych serwisach tego typu.

<a href="http://www.youtube.com/v/S2v0MkfPuW0?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/S2v0MkfPuW0?version=3&amp;amp;hl=pl_PL&amp;amp;rel=0</a>
Ť Ostatnia zmiana: Luty 21, 2012, 08:06:52 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Luty 21, 2012, 08:24:19 ť

Mówiono coś mi o 5 euro a tu mamy ponad 40 zeli za 5 map... gratuluje Panie Megalomaniac... wasza strategia jest boska. Nawet tej gry nie kupuję. Może dostanę kod za darmo ale ostatnio przy działaniach starego Jowooda może być tylko gorzej Smutny.

Ps: gameplay nagrywany do trailera był prze zemnie, szkoda tylko że sam trailer im nie wyszedł całkowicie. Sam na dysku trzymam nadal swoją wersję. -_-... której nie chcą.

Ps2: Właśnie zauważyłem że to jest funt... jeszcze lepiej... cena jak przy Resurrection... O.M.G.
Ť Ostatnia zmiana: Luty 21, 2012, 08:27:02 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

master777
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Marzec 01, 2012, 07:46:57 ť

Tak patrzę od dłuższego czasu... Mój świecie, jak ta marka fatalnie się stoczyła. Ja jeszcze rozumiem fanowskie inicjatywy pokroju Retribution, gdzie twórcy nie boją się nazwać swoich dzieł mianem "fanowskich", ale Ressurection czy to powyżej... Po prostu wielka szkoda.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Marzec 01, 2012, 08:42:29 ť

Fajnie że tak myślisz bo własnie nas JW zrobiło w balona i chyba o tym opowiemy na graszu.

Edit: Krótka dygresja odnośnie kolejnego PK.

Ť Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2012, 08:03:19 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS