1. YEAH! Widzę że farmiarze mają ten sam tok myślenia co ja dodając nową broń czyli soulcatchera. Część z was zapewne pamięta mój fanowski projekt broni piła. Noooo w końcu będziemy mogli odcinać kończyny!.
2. Oprócz kilku efektów świetlnych, ta jakość nagrania nie za dobrze prezentuje zmiany graficzne. Wciąż opieram się na screenach, które niestety pokazują jakoś takie średnie jakości tekstury moim zdaniem.
3. Gra jest w wersji alfa więc czaję że mogą być błędy bo fizyka przeciwników nie jest najlepsza zwłaszcza po użyciu granatnika.
4. Fuck! Liczyłem na jakiś inny sposób wyłaniania się duszy z ciał poległych tak by ich truchła walały się dłużej niczym w Serious Sam HD

.
5. Kilka dobrych smaczków jak nekrogigant zaglądający przez dach kompleksu atrium? Wypas

.
6. A w tle komentarz niezbyt prze zemnie lubianego Reinharda "Megalomaniac" Police czy jakoś tak. Za jego "myślą techniczną" powstał Resurrection, dobrał się do naszego moda Redemption a potem łaknąc kasy zlecił Recurring Evil. Albo on przyczyni sie do z...ania wersji HD albo poszedł po rozum do głowy bo do dziś nie mogę się pogodzić że co innego mi mówił podczas rozmów na skype związanych z Recurring Evil a co innego robił. Ten Pan wyznaczył kierunek PK ku zgubie i mam nadzieje że tym razem zacznie liczyć się ze zdaniem fanów a nie portfela byle dorobić na takim posunięciu jak Recurring Evil te kilka tysięcy euro więcej do wypłaty... bo powiedzcie szczerze kto to kupił i kupi?
NADZIEJA W FARMIE!