to pewne. Ale nie oczekujmy cudów. To nie będzie krok milowy polskiego produkowania gier. NecroVision to nie WiedĽmin, tylko kuzyn Painkillera. I je¶li podobał się Wam ten ostatni, to możecie stawiać w ciemno na gierkę z Gliwic. Nie zawiedziecie się.

I co dalej?

Farm 51 pracuj± już nad kolejnym projektem. Nie chcieli powiedzieć jakim. Ale patrz±c na ich pierwsz± grę można liczyć na co¶ naprawdę ciekawego.

Sławek Serafin

http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6066889,NecroVision___wrazenia_z_wizyty_w_Farm_51.html

ogólnie lipa z multi Smutny
« Ostatnia zmiana: Grudzień 15, 2008, 07:33:24 wysłane przez Ye-back » Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : Luty 05, 2009, 10:50:32 »

No i zagrałem w demo. Fajna sprawa roztrzaskać głowę łopat±, ale nie przeszedłem całego, bo nie nad±żam  znaleĽć dynamitu, choć już 3 razy go znalazłem motaj±c się, ale wtedy miałem za mało czasu by wrócić  Zawstydzenie pierwsze wrażenie - sporo trzeba my¶leć ogólnie wrażenie pozytywne.

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Wiadomo¶ci: 92

« Odpowiedz #25 : Luty 06, 2009, 11:43:56 »

Gdzie jest ten dynamit bo go kurde nie mogę znaleĽć? :/ ;p U mnie gra na maxa bez wygładaznia wyci±ga tylko +/- 30fps.

PS: Dla leniwych nvngod - tryb boski
« Ostatnia zmiana: Luty 07, 2009, 12:25:29 wysłane przez BARMAN2005 » Zapisane

--
BARMAN2005

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : Luty 09, 2009, 11:55:31 »

nvngod a ja kombinowałem z nvgod i nie działało

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #27 : Luty 10, 2009, 06:25:58 »

Gra żałosna jeszcze bardziej straciła w moich oczach po zagraniu demka. Wymagania co do grafiki s± poje... 30fps na moim nowiusim potworze na grafice Painkillera? Żal... a polscy aktorzy to chyba z kartek recytowali dialogi tak to brzmi.

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Wiadomo¶ci: 92

« Odpowiedz #28 : Luty 10, 2009, 08:18:37 »

nvngod a ja kombinowałem z nvgod i nie działało
Wystarczy spojrzeć na skrót do gry : NecroVisioN. Inne kody np. na ammo też działaj±.

--
BARMAN2005

Konrad_Elite_PL
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 41

HL PK DooM s± THE BEST!!!

« Odpowiedz #29 : Maj 11, 2009, 02:27:47 »

Trochę przesadzacie. NecroVision jest dobrze wykonane (nie licz±c wymagań) grafika bardzo dobra ale mnie nawet cieszy  oprawka wizualna zwykłego PK czy HL 2. Ta gra to co¶ jak poł±czenie RTCW z PK tylko bardziej PK przypomina. DĽwięk niezły, przeciwnicy jak z PK i BooH (niektórzy przypominaj± demony z Overdose  Smutny ) Mimo że nie grałem ale ogl±dałem filmy trailery demo gameplay to s±dze że gra jest dobra i przyjemna jak PK.

Strony: 1 [2]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS