Paindemonium
|
 |
Ť : Styczeń 19, 2008, 07:25:09 ť |
|
Wielu słyszało pogłoski o grze na enginie Painkillera, którą tworzy ekipa z Farm 51 (polska firma) wraz z pomocą chłopa z PCF. Już niedługo wyjdzie ta oczekiwana przez wielu strzelanką która ma być następcą Painkillera. Oferuje ona naprawdę świetnie doszlifowaną grafikę mimo że jest to engine ze starego PK (nie to co w Overdose gdzie praktycznie nie widać zmian graficznych). Najlepiej pooglądać screeny i samemu stwierdzić jak idzie naszym rodakom. Trzeba pokazać Czechom jak jak należy to robić  . Ten koleś wam czegoś nie przypomina (Overdose)?  A ten (Battle out of hell)?  I to (Painkiller)?  Do złudzenia przypomina PK mimo że grafika i fizyka havok ma być ostrzejsza i lepsza. Zachęcam do obejrzenia trailerów do tej gry bo można wtedy odczuć wielkie podobieństwo do Painkillera. Przyznam że HUD i nawet efekty dzwiękowe zostały zapożyczone nie mówiąc już o całym systemie 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #1 : Styczeń 20, 2008, 02:27:40 ť |
|
Nom, podobieństwa są masakralne, w sumie wygląda to jak mod z zerżniętymi pomysłami z Overdose  ale z chęcią zagram, z tego co wiadomo to ma być też multiplayer i jeszcze ta muza jakaś taka overdose'owa w trailerze http://www.youtube.com/v/RYQahdisWM4&rel=1
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #2 : Styczeń 20, 2008, 03:27:23 ť |
|
Co ty gadasz muzyka o kilka klas lepsza i naprawdę daje w banie. Efekt rozwalania gości jest ten sam ale efekty świetlne i eksplozje mi naprawdę się podobają i do tego dodali system ala Soldier Of Fortune  ostatnie ujęcie trailera przedstawia ze możemy nawet lep obciąć wrogom  .
|
|
|
|
|
|
|
|
Painkiller999
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #3 : Luty 22, 2008, 05:39:38 ť |
|
Jestem pod wrażeniem  W swoim czasie zachwycałem się Overdose ale teraz widze jak dzisiejsza gra powinna wyglądać. A wygląda na lepszą od Painkillera nie mówiąc już o grafice.
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #4 : Luty 24, 2008, 07:31:15 ť |
|
Jeśli gra będzie kosztować tyle ile PK podczas premiery to kupie sobie a jeśli nie to pozostaje torrent 
|
|
|
|
|
|
|
|
MPK|SCORPION
|
 |
Ť Odpowiedz #5 : Marzec 18, 2008, 01:34:06 ť |
|
nom dużo podobieństw do pk, fajna muza  ciekawe jaka będzie cena
|
|
|
|
|
|
|
|
PiotrK
Potępiona dusza

plejer
|
 |
Ť Odpowiedz #6 : Marzec 31, 2008, 09:50:45 ť |
|
Ładnie wygląda.Grafika dobra i się martwie czy mi pójdzie  Jednak nigdy nie będzie lepsze od normalnego, starego Painkiller'a.Jednak i tak w to zagram. Polska: czerwiec 2008 Premiera w czerwcu czyli wymagania mogą być spore, ale i tak kupuję prawdopodobnie nowy komp  Reasumując: gra wygląda na dobrą jednak, chciałbym Painkiller 2 od PCF... xD 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #7 : Maj 19, 2008, 10:19:29 ť |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PiotrK
Potępiona dusza

plejer
|
 |
Ť Odpowiedz #8 : Czerwiec 10, 2008, 09:39:00 ť |
|
Ja nawet tego nie wiedziałem  .Ten gościu co robi te triki jest niezły.Niech skończą tę grę i niech kosztuje 20 zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PiotrK
Potępiona dusza

plejer
|
 |
Ť Odpowiedz #10 : Czerwiec 11, 2008, 09:21:24 ť |
|
Niby fajna sieczka, a pachnie II wojną światową, a to mam w COD2.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #11 : Czerwiec 11, 2008, 08:01:04 ť |
|
pachnie II wojną światową Pierwszą wojną światową pierwszą... a pachnie II wojną światową, a to mam w COD2. ale nie masz w COD 4 
|
|
|
|
|
|
|
|
PiotrK
Potępiona dusza

plejer
|
 |
Ť Odpowiedz #12 : Czerwiec 14, 2008, 08:42:21 ť |
|
No nie mam COD4  Połączenie gry wojennej i "horroru" nie "wygląda" ładnie.Oczywiście według mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
MPK|SCORPION
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Czerwiec 14, 2008, 10:36:43 ť |
|
No nie mam COD4  Połączenie gry wojennej i "horroru" nie "wygląda" ładnie.Oczywiście według mnie. według mnie też .Psuje to trochę klimat
|
|
|
|
|
|
|
|
BARMAN2005
|
 |
Ť Odpowiedz #14 : Czerwiec 15, 2008, 04:15:01 ť |
|
Gry wojennej i horroru? Pierwszy raz słyszę żeby COD4 miał coś wspólnego z horrorem, a przeszedłem wszystkie misje.  No chyba, że chodzi wam o Necrovision...
|
|
|
|
-- BARMAN2005
|
|
|
|
|